KAKAV EGOIST

ManU odigrao utakmicu sezone, a svi pričaju o Ronaldu; sramotnim potezom pokazao nepoštovanje prema suigračima i klubu

20.10.2022 u 08:11

Bionic
Reading

U derbiju 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Tottenham 2:0, ali svjetla pozornice skrenuo je na sebe Cristiano Ronaldo

United je poveo u drugoj minuti nastavka, pucao je Fred, lopta je pogodila nekoga i promijenila smjer, prevarivši Huga Llorisa. U 69. minuti francuskog vratara je svladao i Bruno Fernandes lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora. Utakmicu je s klupe promatrao Cristiano Ronaldo, ali ne cijelu.

Pred kraj se demonstrativno pokupio i otišao u tunel stadiona, a sudac još nije odsvirao završetak dvoboja. Njegovo nepoštovanje prema klubu, podcjenjivački potez prema suigračima, primijetili su svi, pa ne čudi što se više pisalo o tome nego o odličnoj predstavi 'Crvenih vragova'.

Prije utakmice, Ten Hag je rekao da razumije frustraciju portugalske zvijezde zbog nedostatka minutaže i rekao je da nema problema ako Ronaldo nezadovoljstvo pokazuje na normalan način, ali…

Neposredno nakon utakmice s Tottenhamom, trener ManU-a je pokazao da nije zadovoljan Ronaldovim ponašanjem.

'Vidio sam ga, da, ali poslije nisam razgovarao s njim. Pozabavit ću se time, ali ne sada. Slavimo ovu pobjedu i sada se moramo oporaviti', rekao je Ten Hag.

  • +9
Manchester United - Tottenham, engleska liga, 19.10.2022. Izvor: EPA / Autor: Andrew Yates

'Priča nije da Ronaldo hoda tunelom prije kraja utakmice. Ovo je bila briljantna izvedba Uniteda i ne moramo svaki dan govoriti o Ronaldu', poručio je bivši nogometaš, a sada komentator Thierry Henry.