nije mu lako

Mandžukića u Juventusu zezaju zbog Čilića: Evo što mora trpjeti!

17.07.2017 u 16:42

Bionic
Reading

Suigrač Marija Mandžukića Stephan Lichtsteiner došao je na svoje nakon što je njegov sunarodnjak Roger Federer svladao Marina Čilića u finalu Wimbledona...

Pobjeda Rogera Federera u nedjelju protiv najboljeg hrvatskog tenisača izazvala je brojne reakcije među sportašima diljem svijeta. Većina ne krije oduševljenje uspjehom legendarnog tenisača i proglašava ga jednim od najvećih svih vremena, poput Gerarda Piquea, a neki su iskoristili finalni dvoboj za podbadanje suigrača.

  • +26
Marin Čilić - Roger Federer, finale Wimbledona 2017 Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Toby Melville

Upravo se Mario Mandžukić našao na meti podbadanja, poznat kao nogometaš koji uvijek daje javnu potporu drugim hrvatskim sportašima.

Mandžu je uzeo na zub švicarski suigrač Stephan Lichtsteiner koji je na Twitteru odao počast Rogeru Federeru nakon uvjerljive pobjede, opisavši ga kao 'supermena' i 'čovjeka s drugog planeta', a također je i dodao pitanje:

'Mandžukiću, gdje si sad?', uz švicarske zastave dodane na fotku uz ormarić hrvatskog napadača koje vjerojatno prekrivaju fotografije potpore Čiliću.

Mario koji je bio zaposlen na Twitteru demantiranjem lažne priče o tučnjavi Bonuccija i Alvesa koju je on navodno pustio u javnost, dao je ranije podršku Čiliću uoči finala, a sada kad ga je Lichtsteiner javno prozvao odlučio je mudro šutjeti. Priliku da mu odgovori nadajmo se da će dobiti već na US Openu...