HNL FARMA

Mamić želi sučeljavanje, u Hajduku protiv

04.06.2009 u 08:58

Bionic
Reading

Iako u Maksimiru do 15. lipnja vlada 'Zakon šutnje' to ne vrijedi za izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića koji se je oglasio i dotaknuo najvećeg rivala Hajduka

Iz Dinama su prije nekoliko dana izvijestili kako je struka i momčad na zasluženom odmoru te da će svi biti na raspolaganju medijima tek 15. lipnja. No to pravilo ne vrijedi za Zdravka Mamića koji nije mogao prešutjeti na verbalne napade koji stižu s Poljuda.

U Hajduku uporno osporavaju zasluženost Dinamove dvostruke krune, a Mamić stariji nije spreman okrenuti drugi obraz.

'Hoću sučeljavanje s predsjednikom Hajduka Matom Perošom i direktorom Fredijem Fiorentinijem. Neka u emisiji dovedu koga hoće, a ja ću biti sam. Ako to ne žele, tada ću sam sazvati novinsku konferenciju 12. lipnja i napraviti rezime sezone', rekao je Mamić za Sportske novosti, a glavni čovjek Dinama govorio je i kako nema prodaje Marija Mandžukića osim ako netko ne da ponudu od 15 milijuna eura.

Inače, iz Hajduka su odbacili ponudu 'modrog' čelnika. Predsjednik 'bilih' Mate Peroš smatra kako treba smiriti tenzije, ali nije propustio još jednom bocnuti suparnika te je dodao kako je za vjerovati da će iduća sezona biti regularnija nego što je bila ova.