zaista bizarno

Luka Modrić otkrio kakav nadimak su mu dali suigrači u Real Madridu i izgleda da je uvjerljivo najgore prošao

18.06.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Luka Modrić je u nedavnom intervjuu za Gazetta dello Sport otkrio da ga suigrači u Real Madridu zovu 'ocat'

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić razgovarao je s novinarima talijanskog lista La Gazetta dello Sport i u tom razgovoru se dotaknuo svojeg neobičnog nadimka koji je dobio u svlačionici Real Madrida. Najboljeg hrvatskog igrača suigrači u Madridu zovu 'ocat'.

'Suigrači u Madridu me zovu 'vinegar' (op.a. ocat) jer loše prihvaćam poraz na treningu', otkrio je Modrić, a španjolski As se pozabavio svim ostalim nadimcima u ekipi.

Iako ima nekih jako zanimljivih, niti jedan nije tako neobičan kao Lukin. Fede Valverde primjerice nosi nadimak 'El Pajarito' što u prijevodu znači 'ptičica', a upravo je taj nadimak Luka nosio nekada davno kada je tek stigao u Madrid. Rodrygo pak ima nadimak Rayo koji vuče još iz Santosa.

Sergio Ramos je poznatiji kao 'Churu' kako ga je prozvao bivši suigrač Javier Saviola, Toni Kroos je 'Iceman' ('Ledeni čovjek'), Gareth Bale 'Golfer', a Karim Benzema 'Monsieur'. Dani Carvajal je 'Kiwi', Lucas Vasquez 'Picota', Marcela zovu “Marce”, Casemira 'Casemito', Reiniera 'Reni', a Vinicius je 'Vini'. Isco je prozvan 'Mađioničarem', Edena Hazarda zovu 'Ederzinho', a Marca Asensija 'Asendio'. Izgleda da je Luka ipak najgore prošao...