veliki totti

Luka Modrić nije mogao zamisliti veći kompliment; ove će riječi odjeknuti

21.10.2023 u 08:13

Bionic
Reading

Legendarni talijanski nogometaš Francesco Totti tvrdi da je Luka Modrić (38) jedan od najboljih igrača svijeta u ovom trenutku. Totti tvrdi da je kapetan 'vatrenih', bez obzira na godine, još uvijek među najboljih pet

Francesco Totti nije štedio na pohvalama za Luku Modrića (38). Da, tako je to kad velikan 'prepozna' velikana i oda mu zasluženu počast.

'Za mene je Luka Modrić i sad među pet najboljih igrača svijeta, bez obzira na to što ima 38 godina. Barem je tako što se veznjaka tiče', rekao je Totti i dodao:

'Modrić ima viziju igre kakvu imaju rijetki i uvijek donosi odluke sekundu ili dvije prije ostalih', riječi su Francesca Tottija.

Možda će Tottijeve riječi doprijeti i do trenera Reala Carla Ancelottija koji ove sezone 'štedi' Modrića i priliku daje mlađim igračima. Istina, takav je i bio dogovor s kapetanom 'vatrenih' uoči sezone, ali dojam je da Luka Modrić ipak može dati puno više nego što ga Ancelotti koristi.

Sve su glasnija nagađanja da je Modrić nezadovoljan te da već u siječnju želi napustiti Madrid. Ove sezone je Modrić nastupio u devet utakmica te je ostao bez učinka u rubrici golova i asistencija.

Do sada je Modrić za Real Madrid odigrao ukupno 497 utakmica, zabio je 37 golova uz 77 asistencija.

Standings provided by Sofascore