DEFINITIVNI ODLAZAK

Llorenteov menadžer: Juventus je realna opcija

18.08.2012 u 12:14

Bionic
Reading

Juventus je navodno spreman potrošiti 20 milijuna eura za Llorenteove usluge, a na tu je cifru, prema riječima Baje, Athletic ipak spreman pristati

Menadžer španjolskog nogometnog reprezentativca Fernanda Llorentea, Carlos Arino Bajo, otrkio je medijima da je njegov pulen blizu potpisa za torinski Juventus.

Athletic Bilbao je nedavno objavio vijest da visoki napadač Llorente nema namjeru produljiti ugovor s klubom, a isti mu isječe idućeg ljeta. Stoga je jedino logično da Athletic što prije proda 27-godišnjeg napadača, kako ne bi na kraju sezone otišao kao slobodan igrač.

Juventus je navodno spreman potrošiti 20 milijuna eura za Llorenteove usluge, a na tu je cifru, prema riječima Baje, Athletic ipak spreman pristati.

'Fernando se želi okušati u nekoj drugoj ligi. Da li je Juventus opcija? Da, Juventus je opcija', izjavio je Bajo za Corriere dello Sport.

Podsjetimo i da je Llorente, zajedno sa svojim suigračem Javijem Martinezom (potencijanim pojačanjem Bayerna), ružno dočekan na treningu momčadi u petak. Povici 'Plaćenici odlazite' orili su se trening-igralištem Bilbaa, što je samo još jedan dodatan pokazatelj da je karijera za Llorentea u baskijskom klubu završena.