prodaj - kupi

Livaković je jako blizu odlaska iz Dinama u Španjolsku, a u cijeloj priči presudan je Perišićev Tottenham. Evo i zašto...

17.01.2023 u 06:49

Bionic
Reading

Golman Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković mogao bi uskoro napustiti Dinamo. Smiješi mu se odlazak u La Ligu, ali postoji jedan ali...

Villarreal će krenuti po hrvatskog reprezentativnog golmana Dominika Livakovića još u zimskom prijelaznom roku, piše portal todofichajes.com, ali samo ako bude imao novac za takav posao.

No, španjolski klub ima i plan prema kojem prvo iz Villarreala mora otići nizozemski krilni igrač Arnaut Danjuma Groeneveld, nakon čega bi se dovelo prvog golmana Dinama.

Stvari idu u dobrom smjeru jer je Danjuma već otputovao u London na razgovore s Tottenhamom. Padne li dogovor između kluba u kojem briljira naš Ivan Perišić i 26-godišnjeg Nizozemca sve će prepreke biti uklonjene.

Dinamova očekivanja od Livakovićevog transfera su između 10 i 15 milijuna eura. U slučaju da se ova priča otpetlja do kraja, trener Dinama Ante Čačić ne mora previše brinuti jer na raspolaganju ima Ivana Nevistića i Danijela Zagorca.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore