us open

Lijepa se Ruskinja nakon poraza rasplakala, ispali Dodig i Granollers

04.09.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Marija Šarapova 'zapela' je u osmini finala US Opena, pobijedila ju je Latvijka Anastasija Sevastova 5:7, 6:4, 6:2. Ispao je i Ivan Dodig koji je u paru sa Španjolcem Granollersom također izgubio u osmini finala...

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Španjolac Marcel Granollers nisu izborili četvrtfinale US Opena u konkurenciji muških parova, nakon što su u nedjelju navečer poraženi u osmini finala od 12. nositelja, nizozemsko-rumunjske kombinacije Rojer - Tecau 6:4, 6:3...

U ponedjeljak će se za mjesto u četvrtfinalu boriti posljednji preostali hrvatski predstavnik u turniru parova, Splićanin Mate Pavić. Njega i njegovog partnera Austrijanca Olivera Maracha, ovogodišnje finaliste Wimbledona, u dvoboju osmine finala čeka najuspješniji par svih vremena, američki blizanci Bob i Mike Bryan.

  • +7
Marija Šarapova US Open Izvor: Reuters / Autor: SHANNON STAPLETON

U konkurenciji tenisačica 13. nositeljica, Čehinja Petra Kvitova iznenadila je osvajačicu Wimbledona i 3. nositeljicu na US Openu Španjolku Garbine Muguruzu 7:6(3), 6:3, a Venus Williams je dobila Carlu Suarez 6:3, 3:6, 6:1.

Povratnička 'bajka' Marije Šarapove završila je u osmini finala US Opena. Nju je svladala 17. igračica WTA ljestvice Latvijka Anastasija Sevastova 5:7, 6:4, 6:2. Šarapova, koja je u New York stigla zahvaljujući pozivnici organizatora, ipak još nije u idealnoj formi.