TEMA O STOPERIMA

Legendarni igrač Barcelone Carles Puyol dao iskren odgovor pa postao predmet sprdnje

26.03.2019 u 14:42

Bionic
Reading

Carles Puyol, legendarni nogometaš Barcelone koji je u tom katalonskom klubu ostavio dubok trag, ostat će poznat kao jedan od najborbenijih španjolskih igrača koji na terenu nikada nije odglumio prekršaj. On je bilo oličenje fair playa pa stoga i svaka njegova riječ ima težinu

Nakon što je odlučio otići u igračku mirovinu Carles Puyol, koji je s Barcelonom i reprezentacijom Španjolske osvojio sve što se moglo, povremeno nađe svoje mjesto u medijima. Posljednji takav slučaj dogodio se kada je u razgovoru za španjolsku Marcu na pitanje tko je po njemu trenutačno najbolji defanzivac tj. najbolji stoper na svijetu kazao:

'Gerar Pique je bez sumnje najbolji obrambeni igrač na svijetu, barem što se mene tiče. Bolji je od Ramosa, a bolji je nego što sam ja ikada bio. On i ja smo drukčiji tipovi igrača. On je ključan igrač u Barceloni jer pridonosi igri na mnogo drugih načina, kao vođa, kako se natječe. On je fenomen i veliki prijatelj', kazao je Puyol koji je u prvoj momčadi dresu Barcelone igrao punih 15 godina.

Naravno, nakon ovih njegovih riječi sve se brzo proširilo društvenim mrežama i većina ljubitelja nogometa se slažu kako je 'Puyol ovoga puta pretjerao'. Neki su otišli toliko daleko pa je Puyol za njih postao i predmet sprdnje.