Svi ga hvale…

Legendarni Fabio Capello ničim izazvan opleo po hrvatskom veznjaku Marcelu Brozoviću; je li ipak malo pretjerao?

27.04.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana hrvatski veznjak Marcelo Brozović stalno je u medijima, a razlog je njegov novi višemilijunski ugovor za Inter, ali i odlične igre koje pruža

U nedavnoj uvjerljivoj 3:1 domaćoj pobjedi protiv Rome Marcelo Brozović bio je strijelac za Inter koji je grčevito bori za titulu prvaka s AC Milanom.

Nakon još jedne vrhunski odrađene utakmice hrvatski veznjak Marcelo Brozović opet je postao tema dana. Prvo se pisalo o tome kako potpisao novi unosni 4-godišnji ugovor kojim će mu godišnja plaća biti oko 6,5 milijuna eura (bez bonusa), čime je postao jednim od najplaćenijih hrvatskih sportaša.

No, nakon nekoliko odlično odigranih utakmica više nitko ne govori o tom novom ugovoru jer je svima jasno kako Inter bez Brozovića nije ista momčad. I svima je jasno kako bez njega neće osvojiti titulu, a to se najbolje vidjelo kada nedavno Inter u tri utakmice bez njega nije uspio upisati pobjedu.

No, ako se pita legendarnog trenera Fabia Capella, on baš i ne misli tako.

'Previše se priča o Brozoviću i nekako mi se čini da je u zadnje vrijeme sve vezano za njega i njegovu formu, a po meni se malo pretjeruje. Ispada kao da Inter ne može igrati bez njega', kazao je 75-godišnji Capello koji je u karijeri vodio velike klubove kao što su recimo AC Milan, Real Madrid, Roma ili Juventus.

No, Capello je mišljenja da to što se piše o Brozoviću i igri Intera bez njega baš i nije tako. P aje tako ničim izazvan opleo po hrvatskom veznjaku...

'Mislim da Inter ima puno drugih igrača vrhunske kvalitete… Pa pogledajte samo Correu, o njemu se ne piše toliko, a stalno stvara probleme protivničkim momčadima', dodao je Capello koji je inače poznat kao trener koji cijeni nogometaše s područja bivše Jugoslavije.

No, očito su ga malo naljutili hvalospjevi o Brozoviću u čemu je prednjačio tiražni list Gazzetta dello Sport koji ga smatra – nezamjenjivim.

No, rasplet prvenstva ipak će dati odgovor na to pitanje, koliko je zaista Brozović važan Interu. Do kraja sezone ostalo je svega četiri kola, a nakon toga možda i Capello promijeni mišljenje.

No, s druge strane ove riječi mogle bi dodatno motivirati Epic Broza kako bi svim kritičarima, koji su komentirali novi ugovor, začepio usta.

za više informacija o Marcelu Brozoviću pogledajte ovdje

Standings provided by SofaScore LiveScore