zbrinut u mostaru

Legendarni Blaž Slišković završio u bolnici i na hitnoj operaciji

28.06.2021 u 16:13

Bionic
Reading

Legendarni bosansko-hercegovački nogometni stručnjak, 62-godišnji Blaž Slišković hospitaliziran je u mostarskoj Sveučilišnoj kliničkoj bolnici.

Prema pisanju bosansko-hercegovačkih medija, Slišković je završio u bolnici zbog problema s krvnim žilama nakon čega je odrađena endovaskularna intervencija.

Bivši nogometaš, koji je u svojoj bogatoj karijeri pet godina oduševljavao i u dresu Hajduka, a potom se primio trenerskog posla, vodeći BiH reprezentaciju, a potom i premijer ligaše Željezničar, Zrinjski i Široki Brijeg, ali i splitske Bile, osjeća se dobro i to je ono što je najvažnije.

Popularni Baka je tijekom proljetnog dijela prošle sezone na nekoliko utakmica bio trener sarajevskih Plavih, ali je zbog privatnih razlog napustio ekipu s Grbavice.

Mostarac je trenersku karijeru počeo u Brotnju i kasnije Posušju, a prvi ozbiljniji angažman imao je na klupi Bosne i Hercegovine koju je predvodio od 2002. do 2006. godine. Bakina generacija ostala je upamćena po tome što ih je jedan gol dijelio od plasmana na EP u Portugalu.