IZJAVE KOJE SU ODJEKNULE

Legenda se nije mogla suzdržati; ružne riječi o hrvatskom reprezentativcu

01.11.2017 u 19:08

Bionic
Reading

Nikola Kalinić je u ljetnom prijelaznom roku stigao u Milan iz Fiorentine, ali mnogi u Italiji nisu oduševljeni s onime što je hrvatski napadač pokazao u 'crveno-crnom' dresu

Kinezi su kupili posrnulog nogometnog diva te su agresivno krenuli u kupovinu brojnih igrača s kojima su što prije željeli klub vratiti u vrh. Potrošeno je više od 200 milijuna eura na pojačanja, a zasad to izgleda kao bačen novac.

U Milanu i dalje vlada prosječnost, sve je više kritika prema treneru Vincenzi Montelli, ali i pojedinim igračima koji su stigli na San Siro.

Tako se na meti žestokih verbalnih napada našao i hrvatski golgeter Nikola Kalinić koji je kupljen od Fiorentine za 20 milijuna eura. On je u 11 utakmica upisao tri pogotka, od njega se očekivao bolji učinak, pa je sve glasnije nezadovoljstvo navijača Milana.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

No ne udaraju po Hrvatu samo navijači nego i neke legende talijanskog nogometa. Tako je negativno o Kaliniću govorio Giuseppe Bergomi, nekadašnji branič Intera (čak 519 nastupa) i Italije (svjetski prvak 1982.).

'Jesmo li sigurni da je Kalinić igrač za Milan? Pa on nema sigurno mjesto ni u hrvatskoj reprezentaciji,' rekao je Bergomi za Sky Calcio Club te dodao:

'Nisam siguran da je bio dobar potez kupiti ga.'

Najbolje od Nikole Kalinića