BEZ PARDONA

Legenda Liverpoola Carragher oštro se okomila na Lovrena, a prisjetila se i jednog međusobnog okršaja: Da, stalno radi istu grešku!

17.03.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ove sezone nije bio u prvom planu treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu zbog čega je nezadovoljan. No, usprkos manjem broju utakmica ipak su se neki kritički okomili na njega

Među najglasnijim kritičarima 30-godišmnjeg Dejana Lovrena, koji je ove sezone u Premier ligi nastupio na svega devet utakmica /ukupno 760 minuta) svakako je legendarni obrambeni igrač Liverpoola Jamie Carragher koji je dres Redsa nosio od 1996. do 2013. godine (više od 500 utakmica!). On se posebno osvrnuo na nedavnu utakmicu krajem veljače kada je Liverpool poražen 3:0 od Watforda.

'Gledam Lovrena u Liverpoolovoj majici već jako dugo i uvijek radi istu pogrešku. On se želi potući doslovno sa svima protiv koga igra', kazao je 42-godišnji Carragher za Maych X Pajak Podcast dodavši:

' Na početku ove sezone Harry Kane je svojim tijelom doslovno izgurao Lovrena, koji je bio cijeli na njemu. Za svoje godine (kazao je 28 što je greška.. op.a.) već je trebao naučiti neke stvari. Nije problem kada napadač kojeg čuva, kao što je slučaj s Watfordovim Deeneyjem, spusti loptu na travnjak. Umjesto toga mu on visi na leđima i lako ga se okrene', kazao je iskusni Carragher koji jako dobro zna što govori jer iza sebe ima ogromno igračko iskustvo.

U velikom podcastu Carragher se dotakao i jednog njihovog međusobnog okršaja:

'Taj čovjek se htio sa mnom potući za vrijeme utakmice, a to je moje specijalno područje. Pokušao se hrvati sa mnom za vrijeme jednog ubacivanja lopte sa strane, ja sam se samo okrenuo oko njega i zabili smo pogodak. Pokušao se hrvati sa mnom umjesto da je gledao loptu. Stalno radi istu grešku!', prisjetio se između ostalog Carragher.