Nasser Al-Khelaifi otkrio

Kylian Mbappe opet je izigrao Real: Postoji dogovor, ali ne želim pričati o novcu...

10.01.2024 u 11:40

Bionic
Reading

Prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi za francuske je medije progovorio o mogućem odlasku Kyliana Mbappea iz Pariza. Njegove su izjave šokirale sve u Madridu jer se čini da je Mbappe još jednom prevario Florentina Pereza

Kylian Mbappe je na kraju ove sezone slobodan igrač. Aktualni mu ugovor s PSG-om završava, a on već sad može pregovarati sa zainteresiranim klubovima. Realno, u igri je samo jedan, Real Madrid čiji predsjednik Florentino Perez već godinama pokušava dovesti Mbappea na Santiago Bernabeu.

No, Mbappe i dalje odugovlači iako mu je Perez javno dao ultimatum da se mora odlučiti do 15. siječnja. U Madridu su oprezni jer je Mbappe već dvaput izigrao Pereza i pogazio svoja obećanja o dolasku u Real. A sad se čini da bi to mogao učiniti i treći put.

Naime, prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi je gostovao u emisiji RMC Sport, a glavna je tema bio Kylian Mbappe i špekulacije hoće li ostati u Parizu ili ipak potpisati za Real.

'Gledajte, ja ništa ne skrivam, želim naravno da Mbappe ostane, za mene je on najbolji na svijetu i također mislim da je PSG najbolji klub za Kyliana. On je centar svega', rekao je Al-Khelaifi i dodao:

'Imam jako dobar odnos s njim. On je sjajan, ne samo kao igrač, već kao osoba. Postoji između nas džentlmenski dogovor. Ne želim otkrivati što je u ovom sporazumu, ali postoji dogovor. Ne želim pričati o novcu i govoriti koliko je vrijedna naša ponuda. Naš dogovor nije pitanje novca. Ovo ostaje interna stvar. I to je više od potpisanog sporazuma.'

  • +2
Borussia Dortmund - PSG, Liga prvaka Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL

Znači li to da je Mbappe odlučio ostati u Parizu?

'Kylian je sretan. Nikad ga nisam vidio ovako sretnog. On je Francuz u Parizu, kapetan francuske reprezentacije, dokapetan PSG-a, igra za vrhunski klub. Vjerujem mu i želim ga zaštititi. Dobar je momak, neće napraviti ništa protiv kluba', pričao je Al-Khelaifi pa zaključio:

'Još je mlad, želi osvojiti puno trofeja i uvjeren sam da će to napraviti s nama.'

Jasno je da su ove izjave Nassera Al-Khelaifija šokirale sve u Madridu, predsjednik Reala Florentino Perez pričekat će još pet dana, a onda će 15. siječnja sve biti puno jasnije. Ostaje li Kylian Mbappe u Parizu ili karijeru nastavlja u Madridu...