'NARASLA MU KRILA'

Kubanski monstrum opet prijeti i provocira

08.01.2013 u 13:54

Bionic
Reading

Hector Lombard definitivno spada među jedna od najvećih razočaranja u UFC-u tijekom 2012. godine, a Tim Boetsch je zahvaljujući svojoj pobjedi nad njim dospio i na prvo mjesto službene UFC-ove ljestvice najvećih iznenađenja protekle godine

No, jednim je dijelom 'kubanski monstrum' vratio vjeru u sebe zahvaljujući vrlo uvjerljivoj pobjedi nad Rousimarom Palharesom u Australiji krajem prosinca na istoj priredbi na kojoj je nastupio i naš Igor Pokrajac.

Čini da mu je ta pobjeda poprilično dala krila, pa ponovno traži okršaj s najboljim, ali ovog puta nije decidirano izazvao Andersona Silvu.

'Želim najteže moguće protivnike, volio bih kad bi UFC proveo nekakvu anketu kojom bi se otkrio tko je najopakiji srednjaš i tko je onaj s kojim se nitko ne želi boriti, jer ja upravo takvog želim za idućeg protivnika. Nisu se mnogi htjeli boriti ni protiv Palharesa. Prije moje borbe s njim mnogi su govorili da ću postati prošlost i da će me uništiti', rekao je Hector.

'Volio bih se boriti protiv Chrisa Weidmana, on je prilično veliko ime. Pitao sam i za meč protiv Yushina Okamija, ali njega mi ne žele dati zbog njegove brade, koju praktički nema i teško bi podnio udarce', dodao je Lombard.

Nakon nevjerojatnog niza pobjeda u Bellatoru i njihove titule prvaka, vjerovalo se da bi Lombard svojim dolaskom u UFC mogao predstavljati pravi izazov za Andersona Silva, no čini se da će prije toga morati ostvariti još barem jednu ili dvije pobjede kako bi napokon s punim pravom stigao do mjesta prvog izazivača, koje će u slučaju pobjede nad Vitorom Belfortom pripadati uskoro Michaelu Bispingu.