DOLAZI TOMMY BLOM

Krav maga seminar na Jarunu

05.12.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Krav maga Hrvatska najavljuje seminar izraelskog sustava samoobrane, na kojem će prezentaciju obrambenih tehnika i taktičkog postupanja u slučaju nasilne situacije ili fizičkog napada u noćnom izlasku u zatvorenim prostorima demonstrirati Tommy Blom, najviše rangirani stručnjak za krav magu iz Europe, koji dolazi iz Švedske

Demonstracija 'Dirty dancing' održat će se u subotu 8. prosinca od 14 do 17 sati u IN baru, Jarunska 5.

Tommy Blom dio je organizacije Krav Maga Global i tehnikama izraelske borilačke vještine podučava policajce, vojnike i specijalne postrojbe diljem svijeta. Uz to što je stručnjak za krav magu, Blom se bavi life coachingom i natječe se u MMA-u. Kako postupiti u slučaju napada više napadača? Što učiniti u slučaju kada se morate umiješati u fizički sukob da biste obranili nekog svog? Što napraviti u gužvi? Odgovor na ova i mnoga druga pitanja iz realnih situacija dat će Tommy Blom.

Više informacija o Tommyju Blomu može se pronaći na sljedećim linkovima:

https://www.facebook.com/tommy.blom?ref=ts&fref=ts
http://www.tenacity.se/
http://www.tommyblom.com/

Svi zainteresirani koji bi željeli biti sudionici seminara, steći barem osnovnu razinu poznavanja samoobrane ili doseći naprednije poznavanje krav mage mogu se javiti na info@krav-maga.hr ili na brojeve 091/ 5805 160 i 091/ 3333 003.

Krav maga Hrvatska dio je priznate organizacije izraelskog sustava samoobrane na svjetskoj razini Krav Maga Global. Osim u glavnom gradu Republike Hrvatske, Krav maga Hrvatska ima podružnice u Osijeku, Zadru, Splitu, Rijeci i Karlovcu. Krav maga je moderna vještina samoobrane koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada, a njen tvorac je Imi Lichtenfeld.