KONAČNI PAD

Kramarićev slavni suigrač izguran iz ekipe: To me čudi!

10.03.2016 u 12:20

Bionic
Reading

Kevin Kuranyi izgubio je svoje mjesto u momčadi Hoffenheima kod novog trenera Julianna Nagelsmanna i nije mu jasno zašto ne može barem sjediti na klupi...

Slavni 34-godišnji njemački napadač proživljava očajnu povratničku sezonu u Bundesligi. Nakon pet sezona u moskovskom Dinamu vratio se Kuranyi u Njemačku i zaigrao za Hoffenheim, no ove sezone još nije zabio niti jedan pogodak.

Kod trenera Huuba Stevensa njegov status među napadačima nije bio sjajan i odigrao je tek 12 utakmica, od kojih je u sedam navrata ulazio s klupe. No, kod novog trenera Juliana Nagelsmanna još je gore. Na posljednje dvije utakmice sjedio je na tribinama, a dolaskom Andreja Kramarića čini se da je ispao iz svih kombinacija.

'To me iznenađuje. mislio sam da ću barem biti na klupi. U svojoj karijeri uvijek sam igrao,' kaže razočarani Kevin Kuranyi koji ne želi priznati sukob između sebe i šest godina mlađeg trenera:

'To su guposti, ne postoji sukob. Jako je teško sa mnom imati problema. Otvoren sam i imam razumijevanja.'

Kuranyi se može pohvaliti s 52 nastupa za njemačku reprezentaciju, ali ta su vremena davno prošla. Sada mu je teško dobiti minutažu i u pretposljednjoj momčadi Bundeslige, iako nema problema s ozljedama.

'Osjećam se spremno i neću klonuti. Ima još vremena pred nama,' zaključuje njemački veteran.