UVJERITE SE SAMI

Kovačića pitali je li ljepši njegov ili Gvardiolov gol. Evo što je odgovorio

14.04.2024 u 10:48

Bionic
Reading

Mateo Kovačić i Joško Gvardiol briljirali su u uvjerljivoj pobjedi Manchester Cityja nad Lutonom (5:1) u engleskoj Premijer ligi. Oba Vatrena su bili strijelci za Građane.

Mateo Kovačić je izvanrednu igru okrunio sjajnim golom za 2:0 u 64. minuti te je na kraju utakmice proglašen najboljim igračem.

'Bio je ovo fantastičan dan, ali nije bilo lako. Ipak, uspjeli smo postići pet golova, a mogli smo i više. Izuzetno sam sretan zbog tri boda. Jednostavno moramo se nastaviti boriti', izjavio je hrvatski reprezentativac nakon svog prvog gola za City na Etihadu.

'Naravno da je lijepo postići gol, posebno pred svojom obitelji koja je bila prisutna na tribinama. Ipak, to nije najvažnije za mene. Kao što uvijek ističem, momčad je uvijek na prvom mjestu', rekao je Kovačić pa odgovorio na pitanje čiji je gol ljepši, njegov ili suigrača i Cityju u reprezentaciji Hrvatske, Joška Gvardiola.

'Njegov gol je bio nevjerojatan. Mislim da je njegov bio teži jer je zabio desnom nogom, tako da bih rekao da je bio i ljepši', priznao je Kovačić.

Uostalom, procjenu donesite sami. Pogledajte sve golove s utakmice:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/YouTube
Standings provided by Sofascore