U ŽIVOTNOJ FORMI, ALI...

Kovač ga nije zvao: Povrijeđen sam zbog laži i izmišljotina

21.05.2014 u 09:28

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Niko Kovač objavio je popis igrača koji konkuriraju za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a na njemu nije bilo ime veznjaka poljske Legije Ivice Vrdoljaka (30)

Ovaj iskusni defanzivni veznjak pruža odlične predstave u klubu iz Varšave s kojim je od 2010. osvojio tri Kupa i jedno prvenstvo, a smiješi mu se i drugi naslov.

Omiljen je kod Legijinih navijača i jedna od najčvršćih karika u momčadi. Sam za sebe kaže da je odigrao najbolju polusezonu u karijeri, ali to nije bilo dovoljno da se nađe među mogućim putnicima za SP.

'Silno sam razočaran odnosom zadnja tri izbornika. Kapetan sam prvaka u zemlji koja ima 38 milijuna ljudi. Povrijeđen sam zbog laži i izmišljotina da se svi igrači prate, jer mene nitko nije došao gledati. Ne kažem da moram ići u Brazil, ali priliku u nekoj prijateljskoj sam valjda zaslužio,' rekao je Vrdoljak za Jutarnji list i dodao:

'Imam osjećaj da se u reprezentaciji razmišlja na način; ajmo uzeti nekog mlađeg da mu pomognemo, da si taj netko digne cijenu i da se dobro proda…'

Cijeli članak pročitajte OVDJE