NOVI PREDSJEDNIK UDRUGE HR SUDACA

Konačan udarac Radićevim istomišljenicima; Anzulovićev trijumf!

24.09.2015 u 16:34

Bionic
Reading

Nakon što je Danko Radić izgubio izbore za predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, na njegovo mjesto zasjeo je bivši ministar financija Ivan Šuker. Najnovija promjena, kada su u pitanju vitalne pozicije u HKS-u, svakako je izbor Tončija Anzulovića za predsjednika Udruge hrvatskih košarkaških sudaca što je bio konačni udarac za Radićeve istomišljenike i sljedbenike

Trijumfom Anzulovića Savez je dobio zamjenu za tzv. Radićeve igrače. Dosadašnji predsjednik Udruge košarkaških sudaca Ante Kardum, nekada desna ruka Danka Radića, tajnim glasovanjem 54 člana Sabora Udruge hrvatskih košarkaških sudaca postao je bivši.

Dodajmo još kako je Anzulovićev protukandidat, na tajnom glasovanju bio Milan Čanković iz Zadra.

Na koncu je bivši poznati međunarodni sudac FIBA-e Tonči Anzulović, za kojeg mnogi govore kako je predvodnik novog vala u HKS-u, uvjerljivo pobijedio sa 34:20.

'Nadam se da je došlo vrijeme kada će svi sudionici utakmice raditi ono za što su zaduženi, časno, pošteno i nadasve profesionalno', kazao nam je Anzulović dodavši:

'Na Upravnom odboru i Stručnom savjetu Udruge i meni kao predsjedniku velika je zadaća da vratimo povjerenje u suce te da ih učinimo boljim i kvalitetnijim. Nadam se da će svi koji prate košarku prepoznati pozitivne trendove i promjene te će nas podržati u našem radu. Podršku imamo od predsjednika, gospodina Ivana Šukera te članova Upravnog odbora HKS-a na čemu im velika hvala.'