NBA LUDILO U NYC

Knicksi drže vrh, a Stoudemire se napokon vraća

18.12.2012 u 13:57

Bionic
Reading

Jedan od najboljih centara NBA lige Amar'e Stoudemire mogao bi se već ovoga tjedna vratiti košarkaškim parketima nakon što ove sezone nije zaigrao u još nijednoj utakmici

Centar New York Knicksa propustio je sve 24 utakmice svoje momčadi ove sezone zbog rehabilitacije od operacije koljena. Stoudemire (30) bi se trebao vratiti u petak kada će Knicksi ugostiti Chicago Bullse u Madison Square Gardenu.

Stoudemire je prošle sezone u prosjeku provodio 33 minute na parketu, za vrijeme kojih je ubacivao 17.5 poena, te bilježio 7.8 skokova po susretu.

Obzirom da u ovom trenutku uz aktualne prvake Miami Heat NY Knicksi igraju najbolju košarku u ligi za očekivati je kako će povratkom ovog atraktivnog centra postati konkurentni. Zagriženi navijači Knicksa čak se nadaju kako bi upravo u lipnju 2013. mogli proslaviti prvu titulu NBA prvaka nakon točno 40 godina.

Daleke 1973. Willis ReedWalt Frazier, Earl Monroe, Dave DeBusschere i društvo osvojili su titulu nadigravši u finalu  Los Angeles Lakerse 4-1 i od tada traje 'crna rupa' ovog najpoznatijeg košarkaškog kluba na svijetu.