ATP NEWPORT

Karlović u polufinalu, sredio i atraktivnog Browna

17.07.2015 u 20:16

Bionic
Reading

Hrvatski teniski veteran Ivo Karlović nastavlja nizati uspjehe na travnatoj podlozi. U četvrtfinalu Newporta pobijedio je Dustina Browna 7-6(3), 6-3

Iskusni 36-godišnji bombarder nakon osmine finala Wimbledona grabi prema novom uspjehu u Newportu. Ivo Karlović zasad odlično gura u znatno slabijoj konkurenciji od one viđene u Londonu i prvi je favorit za osvajanje titule.

U četvrfinalu Newporta igrao je protiv atraktivnog Nijemca jamajkanskog podrijetla, Dustina Browna. Karlović je protivnika svladao u svom stilu: u 'tie-breaku' prvog seta bio je bolji 7:3, a onda je napravio 'break' i priči je došao kraj.

U međusobnim susretima Ivo je sada izjednačio na 2:2, što je puno bolje od 0:2 omjera koji ima Rafa Nadal s ovim atraktivnim tenisačem.

Podsjetimo, Karlović u karijeri ima šest osvojenih turnira, od kojih je posljednjeg uzeo ove godine u Delray Beachu. Još je sedam puta igrao u finalu. Trenutno je rangiran kao 24. tenisač svijeta, u polufinalu Newporta igrat će s Amerikancem Jackom Sockom.

ATP Newport, četvrtfinale:

Karlović – Brown 7-6(3), 6-3