zvao ga je, ali...

Kapetan Reala uoči finala Lige prvaka udario po 'prijateljima' iz Barcelone

31.05.2017 u 16:00

Bionic
Reading

Sergio Ramos, kapetan Real Madrida, na sebi je svojstven način najavio subotnji finale Lige prvaka s Juventusom. Nije zaboravio 'bocnuti' najveće protivnike, momčad mrske mu Barcelone...

'Iimali smo dva tjedna nakon osvajanja Primere da proslavimo naslov i opustimo se', rekao je kapetan Reala i nastavio:

'Nakon toga su uslijedili žestoki treninzi kako bi se pripremili za utakmicu sezone da bi sada bili malo opušteniji.'

Tri dana prije velikog finala s Juventusom u Cardiffu Sergio Ramos (31) djelovao je vrlo opušteno i samouvjereno...

'Više se umaram od brojnih konferencija za medije, nego od treninga. Vi želite ući u svaki, pa i najmanji detalja i to zna biti naporno', u šali se obratio brojnim novinarima i nastavio u ozbiljnijem tonu:

'Juventus je veliki protivnik, ali i mi smo jaki. Naša je snaga u tome što so jednako kvalitetni na svim pozicijama, taj balans unutar momčadi je idealan i to se vidi na našim igrama i svim uspjesima ove sezone. Svatko od nas donese nešto - jedan iskustvo, drugi brzinu, treći mladost, četvrti golove...'

Upitali su ga i što misli o Gigiju Buffonu, kapetani i legendi Juventusa.

'On je istinska legenda, pamtit će ga kao jednog od najvećih golmana u povijesti nogometa. U isto vrijeme je Buffon najbolji dokaz godine ne moraju biti otežavajuća okolnost u životu sportaša', nahvalio je Ramos protivničkog kapetana.

Na kraju se Sergio Ramos osvrnuo i na svoje 'prijatelje' iz Barcelone. Morao je 'bocnuti' kapetana Barcelone i suigrača iz španjolske reprezentacije Gerarda Piquea s kojim već neko vrijeme otvoreno ratuje, kako na terenu tako i preko medija.

'Koliko smo ulaznica za finale dobili? Ja vodim dvadesetak ljudi, obitelj i prijatelje... Znate, zvao sam i Gerarda Piquea. Nije mi ništa odgovorio... Šteta, mogao je gledati pravi nogomet i uživati na finalu Lige prvaka', zaključio je Sergio Ramos.