ISKRENE RIJEČI

Kapetan Lokomotive ostao velik i u porazu; evo što je sve izjavio nakon propuštenih prilika i izgubljenog finala Kupa

02.08.2020 u 09:12

Bionic
Reading

Kapetan Lokomotive Denis Kolinger prokomentirao je poraz svoje momčadi u finalu kupa od Rijeke 1:0

'Lokosi' su imali sjajnu sezonu, u prvenstvu su osvojili drugo mjesto koje ih vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a u Kupu su stigli do finala. Pobjeda na Šubićevcu bila bi 'šlag na tortu', ali Rijeka je slavila pogotkom Tibora Halilovića pa tako Lokomotiva nije postala šesta hrvatska momčad koja je osvojila ovo natjecanje.

'Čestitam Rijeci. Mi smo imali puno šansi, ali lopta nije htjela u gol i imali su raspoloženog vratara. Čestitam i svojim suigračima, odradili smo veliki posao. Rijeka nam nije napravila puno problema, zabili su nam iz jedine prilike. Ponosni smo na ovu sezonu, idemo dalje i okrećemo se novoj sezoni i Ligi prvaka', izjavio je kapetan Lokomotive Denis Kolinger odmah poslije susreta za HRT.

  • +16
Rijeka je pobjednik Kupa 2020. Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Sigurno nogometaši s Kajzerice nisu dobro spavali, jer su imali dobre prilike, dva puta su pogodili i okvir gola, ali suparnik je bio spretniji i sretniji.

'Nemam što drugo, nego od srca čestitati Rijeci. Moram, jasno, čestitati i svojim igračima. Odigrali smo jako dobru utakmicu. Napravili smo sve, taktički smo izgledali jako dobro, ali lopta nije htjela u gol. Ali, nogomet se igra za golove. Sve je tu čisto. Imali smo dosta prilika, ali nismo zabili. Rijeka jest i to je cijela priča ovog finala', pričao je trener Goran Tomić.

  • +3
Poznati na finalu Hrvatskog kupa 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
  • +4
Finale Hrvatskog kupa 2020., Rijeka - Lokomotiva, Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL