UEFA CHAMPIONS LEAGUE I NISSAN

Kakve golčine Rakitića i društva! Izaberite najbolji i osvojite nagradu!

22.10.2015 u 09:21

Bionic
Reading

Uključite se u glasovanje za najbolji gol kola nogometne Lige prvaka (UEFA Champions League). U 3. kolu zabljesnuo je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić 'strašnim golom' Bateu, a svi čitatelji koji sudjeluju u glasovanju mogu osvojiti atraktivne nagrade. Podsjećamo, svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Lige prvaka! Uključite se što prije…

U izboru se, kada je 3. kolo UEFA Champions League u pitanju, nalazi pet jako lijepih golova. Naravno, na vama je da pogledate svih pet golova OVDJE i izaberete najbolji, a dvoje najsretnijih čitatelja mogu osvojiti sljedeće:

*Nogometni paket Nissan UEFA Champions League koji uključuje nogometni dres Adidas Squadra, zatim sportsku jaknu Nissan UEFA Champions League i sportsku bočicu Nissan.

NAPOMENA: Svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Lige prvaka!

Među pet najatraktivnijih golova 3. kolo UEFA Champions League uvršteni su snažni Brazilac Hulk (Zenit-Lyon 3:1), zatim sjajni Ivan Rakitić (Bate-Barcelona 0:2), genijalni Miralem Pjanić (Bayer L.-Roma 4:4), Kevin Kampl (Bayer L.-Roma 4:4) i Saul Niguez (Atletico-Astana 4:0). S obzirom na atraktivnost golova zaista nije lako izabrati pobjednički…

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri Nissana, trebate nakon registracije (upisati ime i prezime, e-mail…) jednim klikom potvrditi svoju prijavu i ulazite u bubanj za nagradu. Naravno, prije toga morate glasati za najbolji gol (klik na prozorčić i GLASUJTE na dnu ekrana). Prvo se registrirajte OVDJE

Dakle, glasanje traje od 22.10. do 2.11. tako da imate dovoljno vremena te naravno putem društvenih mreža podijeliti ovu nagradnu igru s prijateljima.

Sve detalje o nagradama saznajte OVDJE

Izaberite najbolji Gol tjedna UEFA Champions League i osvojite atraktivne nagrade: *Nogometni paket Nissan UEFA Champions League koji uključuje nogometni dres Adidas Squadra, zatim sportsku jaknu Nissan UEFA Champions League i sportsku bočicu Nissan.

Koji gol je vaš favorit?

Više informacija OVDJE