ŠTO UOPĆE DODATI?

Kakva šala na račun Luke Modrića; društvene mreže su 'eksplodirale' nakon ovakve objave o hrvatskom kapetanu!

08.06.2022 u 20:40

Bionic
Reading

Luka Modrić i Real Madrid nastavit će suradnju još jednu sezonu, a na novi ugovor 36-godišnjeg veznjaka osvrnula se i popularna Guinessova knjiga rekorda

Podsjećamo, Modrić je napustio reprezentaciju kako bi u Madridu potpisao produljenje vjernosti s 'Kraljevskim klubom', a nakon što se to u društvu predsjednika Reala Florentina Pereza i dogodilo, krenule su čestitke sa svih strana.

Na Modrićev popis reagirala je i poznata Guinessova knjiga rekorda koja se našalila na račun dugovječnosti hrvatskog kapetana.

'Godina je 2045. Luka Modrić je produljio ugovor s Real Madridom za još jednu sezonu i tako je postavio rekord kao najduže aktivan igrač u povijesti', napisali su iz Guinessa i dobro nas nasmijali.

Inače, Modrić je nakon potpisa ugovora preko Instagrama poslao poruku fanovima: 'Jako sam sretan što mogu objaviti da nastavljam igrati za najbolji klub na svijetu. Prošlo je 10 sezona od ispunjenja sna o oblačenju Realovog dresa, ali nastavljam s jednakim entuzijazmom i željom kakvu sam imao prvog dana. Nastavljamo. Hala Madrid.'