ZALJUBLJEN DO UŠIJU

Kako je lijepa Amra oduševila Iglesiasa pa osvojila Džeku

10.07.2012 u 14:30

Bionic
Reading

Edin Džeko na svom je Twitteru od travnja, kada ga je aktivirao, prilično aktivan – a sudeći po fotografijama, i jako zaljubljen

Tako je redovito opskrbljivao svoje fanove informacijama iz engleske Premier lige i svog kluba Manchester City, ali i iz privatnog života. Najviše fotografija objavio je prilikom posjeta Dubrovniku gdje je sudjelovao na humanitarnoj priredbi 'Football summit', ali je imao vremena za kupanje, sqaush s Hrvatom Ivanom Klasnićem (napisao je: 'Sjajan provod u Dubrovniku!'), košarku s Mirzom Teletovićem te za druženje s navijačima.

Naravno, posjetio je i svoje rodno Sarajevo te njihov poznati filmski festival gdje je zasjao na crvenom tepihu u društvu prelijepe glumice i modela Amre Silajdžić

O prelijepoj 27-godišnjoj Amri, koja je osvojila srce najboljeg bosanskohercegovačkog nogometaša te jednog od traženijih u svijetu, u posljednje vrijeme se ipak puno više piše kao o glumici koja osvaja Hollywood.

Proslavila ju je uloga u seriji 'CSI: New York' gdje glumi francusku umjetnicu, a u punom sjajnu zasjala je u spotu Enriquea Iglesiasa 'No Me Digas Que No' koji možete vidjeti u prilogu.

Dodajmo kako Amra iz braka s bivšim suprugom, srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem, ima kćer Sofiju s kojom živi u SAD-u.

Popularni 26-godišnji nogometaš koji se očito zaljubio do ušiju i lijepa glumica tako su se nedavno na SFF-u prvi put pojavili u javnosti, a fotografije je Džeko objavio i na svom Twitter profilu. Naravno, svoje mjesto u fotogaleriji našla je i glumica Angelina Jolie koja je opet posjetila Sarajevo.
'Hvala Angelini što se vratila u Sarajevo. Bila mi je čast upoznati je', napisao je Džeko na Twitteru.

Ispod fotografije na kojoj pozira s Angelinom i svojom djevojkom Amrom napisao je:
'U društvu s dvije najljepše žene na svijetu - Angelina i Amra! :).'

Kako će prelijepa glumica i bivša manekenka - te uspješna sportašica (nakon tae-kwon-doa bila je vrlo dobra u skoku u vis) – utjecati na karijeru Edina Džeke, teško je reći. Razdvojenost zbog njenih poslovnih obveza u Hollywoodu sigurno će mu teško pasti…