NEUNIŠTIV JE

Kakav podvig teniske legende: Nadmašuje i Ivu Karlovića!

10.01.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Tommy Haas nakon gotovo godinu i pol izbivanja zbog teške ozljede ramena vratio se u Melbourneu ovog utorka na teniski teren, a s 38 napunjenih godina nema namjere odustati od svoje profesionalne karijere...

Naš 37-godišnji Ivo Karlović teniski je veteran kojem se svi dive, jer beskonačno dugo traje i još uvijek može parirati najboljima, no postoji jedan koji ga trenutno nadmašuje.

Riječ je o Tommyju Haasu, legendarnom Nijemcu koji je u karijeri osvojio 15 turnira i bio svojedobno drugi tenisač svijeta. No, karijeru su mu obilježile teške ozljede ramena, a zbog četvrte operacije nije nastupao punih 447 dana, sve do ove srijede kada je u Melbourneu izašao na teren i odigrao meč protiv Jerzyja Janowicza.

Sa 38 godina Haas je pružio žestoki otpor u svom povratničkom meču i izgubio tek nakon trećeg seta te tako najavio da njegova karijera još uvijek nije završena.

'Želim barem još jednom zaigrati na Grand Slam turnirima, kao i svojim omiljenim turnirima u Njemačkoj,' najavio je Tommy Haas koji će na ekshibicijskom Kooyong Classicu odraditi još jedan meč, a onda slijedi povratak profesionalnim turnirima...