NADA SE MINUTAŽI

Kaká razočaran: Bio sam važan a sad sam igrač za klupu

01.03.2013 u 18:03

Bionic
Reading

U subotu će se na Santiago Bernabeu stadionu odigrati novi 'el clasico', veliki meč mrskih nogometnih neprijatelja, igrača madridskog Reala i katalonske Barcelone

Tijekom ovog tjedna su se dva velika rivala već susrela i to na Camp Nou, u uzvratnom polufinalnom ogledu Kupa kralja. Taj je meč privatizirao Cristiano Ronaldo, a Real je slavio usred Barcelone s 3:1.

Za ovaj subotnji prvenstveni ogled trener Reala Jose Mourinho je najavio velike promjene u momčadi jer je njemu i Realu daleko bitnije ono što će se tek dogoditi, a to je uzvratni ogled osmine finala Lige prvaka, kod Manchester Uniteda. Podsjetimo, u prvenstvu Barcelona u odnosu na Real ima velikih 16 bodova prednosti.

'Mourinho je najavio da će odmarati mnoge standardne prvotimce, tako da očekujem sebe u početnom sastavu. No, sve ćemo znati neposredno prije početka utakmice s Barcelonom', rekao je Kaká koji je već dulje vrijeme, točnije otkada je Mourinho došao u Real, daleko češće na klupi nego na travnjaku.

'Teško mi je bilo pomiriti se s činjenicom da sam od uvijek važnog igrača bilo kojeg svog sastava, postao igrač za klupu. No, to mi je pomoglo da odrastem i kao nogometaš i kao osoba. No, još sam uvijek uvjeren da itekako mnogo toga mogu dati na terenu. Ovaj subotnji 'el clasico' je moja velika šansa, da u svoju snagu i kvalitetu uvjerim i sve oko sebe', završio je nekadašnji brazilski as.