precijenjeni pogba

Juventus za zvijezdu Manchester Uniteda nudi tri svoja igrača i par milijuna eura; ovo bi bio sjajan posao za 'crvene vragove'

24.05.2020 u 16:56

Bionic
Reading

U ljeto 2016. godine Paul Pogba (27) je u senzacionalnom transferu prešao iz Juventusa u Manchester United. Momčad s Old Trafforda za njega je 'staroj dami' platila čak 105 milijuna eura i time je francuski reprezentativac postao jedan od najskupljih nogometaša u povijesti. No, vrlo je upitno je li se Pogba isplatio 'crvenim vragovima'...

Igrač od 105 milijuna eura definitivno je morao dati puno više, no Paul Pogba (27) je u protekle četiri sezone odigrao 143 utakmice u svim natjecanjima za United, zabio je i 31 gol, a s momčadi je osvojio Europsku ligu i Liga kup, oba 2017. godine. OK, treba reći kako je proteklih nekoliko sezona na Old Traffordu bilo poprilično turbulentno, klub i sama momčad bezuspješno su se 'tražili', mijenjali su se treneri, dovodili preskupi igrači od koji baš i nije bilo neke koristi na terenu.

Moglo bi se reći da je i sam Paul Pogba jedan od njih, a uz sve to se Francuz našao i na meti navijača, svađao se s njima konstantno, kako na društvenim mrežama, tako i na utakmicama.

Već neko vrijeme United pokušava 'utopiti' Pogbu, pregovarali su s Realom, Barcelonom, Interom... No, do dogovora nisu stigli te je Pogba i dalje na Old Traffordu. Ali, kako se sada čini, neće još dugo.

Naime, talijanski mediji donose kako je Juventus krenuo po svog nekadašnjeg igrača te su Unitedu za početak ponudili čak tri svoja nogometaša. Radi se o Aaronu Ramseyju (29), Adrienu Rabiotu (25) i Douglasu Costi (29). Neki će reći kako su ponudili 'polovnjake', Ramsey je sklon ozljedama, Rabiot je 'problematičan', posebice jer mu karijeru vodi dominantna majka i tek je Douglas Costa 'materijal' koji bi mogao odmah uskočiti u prvu momčad Uniteda.

Svjesni su toga i u Juventusu te su uz spomenuti trojac 'podebljali' ponudu s još 20 milijuna eura, sva kako bi 'omekšali' čelnike Uniteda. A čini se kako oni nisu nezainteresirani za ovu zamjenu. Jer riješili bi se skupog Pogbe, a u isto vrijeme dobili tri igrača s kojima bi se - barem na neko kraće vrijeme - mogli 'pokriti' na kritičnim pozicijama u veznome redu.

Dojam je da United teško može dobiti nešto bolje od ove ponude iz Juventusa, navodno je dogovor vrlo, vrlo blizu.