I ARSENAL 'NJUŠKA'

Juve krenuo po novog snažnog hrvatskog napadača

13.01.2016 u 11:50

Bionic
Reading

Ante Budimir ne puni naslovnice hrvatskih i talijanskih novina, ali njegove odlične igre pune daleko važnije 'bilježnice', one glavnih skauta europskih velikana

Talijani su već jučer pisali kako je Arsenal zadovoljan Budimirovim igrama u talijanskom drugoligašu Crotoneu (devet golova u 21 ligaškom nastupu), te kako žele otkupiti ugovor igrača koji je u Italiji na posudbi iz njemačkog drugoligaša St Paulija.

No, goal.com prenosi i kako talijanski Tuttosport danas tvrdi da je Arsenalov 'mig' ubrzao i namjere Juventusa koji također pozorno prati razvoj 190 centimetara visokog Hrvata. Nabrajaju kvalitete robusnog napadača koji se od MAXtv Prve lige prije godinu i pol dana oprostio - hat trickom Dinamu. Postoji dobra mogućnost da će i ostati posljednji Lokomotivin igrač s tim podatkom.

Nastupao je za U21 reprezentaciju, no u St Pauliju nije pronašao realizatorski ritam i poslan je na posudbu. U Italiji je pokazao goleme kapacitete i Crotone na kraju sezone ima pravo otkupiti njegov ugovor od Nijemaca za okvirno milijun eura. Ako je pola tvrdnji talijanskih medija točno - sjajno će zaraditi.

Ante iz dana na hrvatskim travnjacima