sretan i zadovoljan

Josip Juranović uživao je u pobjedi i najavio spektakl na Poljudu, ali i otkrio čime ga je izbornik Zlatko Dalić posebno razveselio

11.11.2021 u 23:42

Bionic
Reading

Pobjedom 7:1 nad Maltom, hrvatska nogometna reprezentacija dobila je dodatnu dozu samopouzdanja uoči posljednje utakmice kvalifikacija, a koju će igrati u nedjelju od 15 sati protiv Rusije. Na poljudskom stadionu, koji je Josipu Juranoviću itekako poznat

Bivši Hajdukov igrač, Josip Juranović, protiv Malte je upisao svoj 14. nastup u hrvatskom dresu. Bilo bi ih sigurno i više, no zbog ozljede je propustio prethodnu reprezentativnu akciju.

Sada je ipak spreman, a što je najvažnije i na pravoj poziciji, za razliku od one na kojoj igra u Celticu, odnosno na lijevom beku.

'Sretni smo i jedva čekamo spektakl u Splitu. Mi ćemo ići po tri boda, svi to očekujemo. Dat ćemo sve od sebe i idemo razveseliti grad i državu. Evo, napokon sam igrao na desnom beku. Jedva sam to čekao. Opet je ekipa odigrala sjajan meč. Kad imate Luku Modrića uz sebe, sve je jednostavnije i sretni smo što je ovdje s nama', kratak je bio Juranović.

  • +18
Malta - Hrvatska, kvalifikacije za SP u Kataru 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Matthew Mirabelli / AFP / Profimedia