Pogba se zapetljao

Jose Mourinho ga je doveo u rekordnom transferu kakav dotad nije viđen u povijesti nogometa, a sada ovako ružno govori o njemu; je li pretjerao?

16.04.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Paul Pogba, igrač Manchester Uniteda, dosad nije previše govorio o odnosu s Joseom Mourinhom koji je svakako najzaslužniji što je Francuz 2016. za rekordan iznos stigao na Old Trafford

Podsjetimo, Paul Pogba u ljeto 2016. prešao je iz Juventusa u Manchester United u tada rekordnom transferu teškom 105 milijuna eura uz dodatak kako je njegov menadžer Mino Raiola dobio honorar od 27 milijuna eura od Juventusa.

No, u razgovoru za Sky Sports 28-godišnji Paul Pogba nije baš lijepo govorio o Mourinhu što je mnoge iznenadilo.

Poznato je kako je za vrijeme suradnje bilo dosta neslaganja među njima, a jednom su se i žestoko porječkali na treningu.

'Odnos koji danas imam s Oleom (trener Ole Gunnar Solskjaer, op.a.) je drukčiji, on ne bi išao protiv igrača. Ole nikad igrače ne bi tretirao kao da ne postoje i to je glavna razlika između Mourinha i njega. Imao sam sjajan odnos s Mourinhom. Svi su to vidjeli, a onda je jednog dana sve promijenilo. Iskreno, zaista ne znam što se dogodilo. Čudna se stvar dogodila s Mourinhom i ja to ne mogu objasniti jer to što se dogodilo ne razumijem', rekao je Pogba koji se zapetljao odgovorom umjesto da ga je elegantno izbjegao.

Očekivano, dotakao se i nedavnog prepucavanja na relaciji Solskjaer – Mourinho kada je u derbiju Manchester United slavio protiv Tottenhama 3:1 uz dodatak kako je 'to tipično za Mourinha jer je izgubio i ne želi pričati o utakmici.'

Nema sumnje da bi se nakon ovog mogao oglasiti i sam Mourinho…