PROBLEM DO PROBLEMA

Još jedan igrač Hajduka izvan stroja, čeka ga duža pauza

24.04.2024 u 09:44

Bionic
Reading

Lista ozlijeđenih igrača Hajduka samo se širi. Najnovije ime na njoj je Roko Brajković

Na nedavnom treningu mladi talent Hajduka, doživio je ozljedu gležnja, a prema preliminarnim prognozama očekuje ga pauza od najmanje mjesec i pol dana.

Ovaj igrač, koji je u aktualnoj sezoni već istaknuo svoj potencijal, nastupio je tri puta za prvu momčad Bijelih i to na utakmici SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Omladinca te i na utakmicama SuperSport HNL-a protiv Gorice i Rudeša.

Podsjetimo, kako je ovo samo nastavak Hajdukove borbe s ozljedama u sezoni u kojoj su sanjali naslov prvaka. Nemoguće je nabrojati sve ozljede koje su poremetile Hajdukove planove. Lista je poduža: Dario Melnjak, Mihael Žaper, Dino Mikanović, Nikola Kalinić, Marko Livaja, Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Šimun Hrgović, Zvonimi Šarlija...

Roko Brajković je u takvoj situaciju, kao igrač s dvojnom registracijom (nastupa i za Solin) mogao do kraja sezone u kojoj je nestao rezultatski imperativ za Bijele, dobiti priliku. Sada je jasno da od toga neće biti ništa.

Za Solin, člana SuperSport Prve NL, Brajković je ove sezone sudjelovao u 17 utakmica i postigao dva pogotka. Solinjani se grčevito bore za ostanak u ligi.

Standings provided by Sofascore