SHEFFIELD SE SPASIO

Jednima sretna, drugima nesretna 13. minuta sudačke nadoknade

21.01.2024 u 17:51

Bionic
Reading

Premda su bili favoriti te su vodili do 13. minute sudačke nadoknade, nogometaši West Hama nisu uspjeli pobijediti Sheffield United u gostima, u ogledu 21. kola engleske Premier lige, dvoboj je završio 2:2.

Gosti iz Londona su poveli u 28. minuti kada je Cornet, nogometaš iz Obale Bjelokosti, pogodio domaću mrežu. Na odmor se ipak otišlo bez prednosti gostujućeg sastava jer je u 44. za 1:1 pogodio Brereton.

Činilo se kako je West Hamu pobjedu osigurao Ward-Prowse koji je u 79. minuti bio precizan te je realizirao jedanaesterac za 2:1 svoje momčadi.

U završnici susreta svakoj je momčadi isključen po jedan igrač, Brewster kod domaćina, a Coufal kod West Hama, a šok za goste je uslijedio u 90'+13 minuti. Dosuđen je jedanaesterac za Sheffield United, a McBurnie je bio miran te je postavio konačnih 2:2.

Ranije je u derbiju ovog kola Manchester City u gostima pobijedio Newcastle 3:2. Chelsea je na domaćem terenu pobijedio Fulham 1:0, dok su bez pobjednika završili susreti Burnley - Luton 1:1, Everton - Aston Villa 0:0 i Manchester United - Tottenham 2:2.

Standings provided by Sofascore