AMERIKANCI O TEODOSIĆU

Je li moguće da je najbolji srpski košarkaš zbog ovog postao predmet sprdnje?

09.10.2017 u 14:56

Bionic
Reading

Srpski košarkaš Miloš Teodosić, koji je godinama igrao za moskovski CSKA, vrlo dobro se snašao u NBA košarci. No usprkos tome, na društvenim mrežama zasad je većinom predmet ruganja

Od dana kada je 30-godišnji Miloš Teodosić odlučio potpisati dvogodišnji ugovor za Los Angeles Clippers, vrijedan 12,3 milijuna dolara, američki kroničari NBA košarke često su na društvenim mrežama dijelili svoje dojmove.

Iako je u pripremnim utakmicama Teodosić imao problema sa šutom, ipak je većinu kritičara oduševio svojim otkačenim asistencijama.

No osim prezentacije na parketu, mrzovoljni Teodosić je zbog svog zapuštenog imidža, neuredne kose i duge brade postao predmet sprdnje.

Tako je jedan navijač Clippersa, koji je očito želio biti duhovit, na društvenim mrežama podijelio sljedeće:

'Na svakoj fotografiji Miloš Teodosić izgleda kao da su mu Clippersi oteli cijelu obitelj i natjerali ga da igra košarku za njih.'

Drugi ljubitelj NBA košarke otišao je korak dalje i prisjetio se nekad velikog NBA košarkaša srpskog podrijetla Petea Maravicha, koji je bio poznat po čudesnim asistencijama, ali i po noćnim izlascima:

'Teodosić je Pistol Pete (Maravich) koji ima problema s viskijem.'

Neki su se potrudili pa su na njegove službene fotografije u dresu Clippersa ubacivali cigaretu u njegova usta sugerirajući 'kako ne izgleda sportski'... Nakon svega možemo se zapitati je li moguće da je najbolji srpski košarkaš zbog ovog postao predmet sprdnje?

Tko zna, možda ove kritike, koje su sigurno došle do Teodosića, na kraju natjeraju ovog sjajnog košarkaša rođenog u Valjevu da se što prije uklopi u NBA svijet malo urednijim izdanjem i kojim osmijehom više. Nema sumnje da će u cijeloj priči i njegova supruga Jelisaveta Orašanin, poznata srpska glumica kojom se oženio krajem lipnja ove godine, imati u tome svoje prste. Još ako zaigra kao što je to godinama radio u Europi, u tom slučaju će u njemu Clippersi zaista dobiti modernu verziju Petea Maravicha koji je bio čudo od igrača.