Hrvatski Premier Tenis

Jana Fett bolja od Donne Vekić, Borna Ćorić nadigrao je Marina Čilića, a za borbu protiv koronavirusa prikupljeno je 100.000 kuna

07.06.2020 u 19:23

Bionic
Reading

Jana Fett u konkurenciji igračica, a Borna Ćorić u konkurenciji igrača pobjednici su humanitarnog turnira Hrvatski Premier Tenis igranog ovoga tjedna u Osijeku u organizaciji Donne Vekić i njezine obitelji

Jana Fett je u finalu tenisačica uvjerljivo svladala domaćicu turnira Donnu Vekić 6-2, dok je Borna Ćorić kod tenisača bio još uvjerljiviji svladavši Marina Čilića 6-1.

Igralo se i u konkurenciji muških parova, mješovitih parova te legendi.

  • +17
U Osijeku je odigrano finale Hrvatskog premier tenisa Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

U finalnom dvoboju muških parova Nikola Mektić i Franko Škugor svladali su Ivana Dodiga i Matu Pavića 6-3, u finalu mješovitih parova Borna Gojo i Tereza Mrdeža nadigrali su Duju Ajdukovića i Anu Konjuh 4-0, dok su su susretu legendi koji su za partnere imali talentirane mlade osječke igrače su Iva Majoli i Matej Dodig bili bolji od Gorana Prpića i Nere Tešankić 4-2.

  • +15
Tenis, Osijek: Hrvatski Premier Tenis turnir Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Tijekom događaja koji je traja od četvrtka do nedjelje sakupljala su se sredstva koja će biti donirana KBC Osijek, kao i hrvatskim znanstvenicima koji se bave pronalaskom cjepiva i lijeka protiv COVID-19. Na kraju turnira doniran je ček na 100.000 kuna za KBC Osijek.