REAKCIJE KOLEGA

Ivo Karlović imao je kratku i jasnu poruku za Đokovića, a oglasio se i veliki kritičar srpskog tenisača - Rafael Nadal

10.01.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Srpski tenisač Novak Đoković dobio je u ponedjeljak žalbu na odluku o odbijanju vize na Saveznom okružnom sudu Australije uoči Australian Opena, a uslijedile su reakcije iz svijeta tenisa

Iako sapunica oko Đokovićeva ulaska u Australiju i nastupa na prvom Grand Slamu još nije gotova, jer će konačnu odluku o vizi donijeti ministar za imigraciju, državljanstvo, migrantske usluge i multikulturalna pitanja, krenule su i prve reakcije na rasplet situacije.

Jedan od prvih tenisača koji se oglasio bio je teniski veteran Ivo Karlović. Div sa Šalate preko društvene mreže je objavio kratku i jasnu poruku upućenu prvom igraču ATP-ove ljestvice.

'Idemo, Nole', napisao je hrvatski tenisač i tako samo s dvije riječi dao svima do znanja na čijoj je strani u ovom sudskom postupku.

Javio se i Rafael Nadal, a ranije je kritizirao Đokovića…

'Sa sportske strane više bih volio da nije ovdje, ali sud je svoje rekao i nebitno je slažem li se ja ili ne s Đokovićem po pitanju nekih stvari. Poštujem odluku suda', izjavio je Nadal za španjolske medije.

  • +3
Đoković - saslušanje Izvor: Profimedia / Autor: Richard Milnes / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Jedino što je preostalo je da ponovno osvoji trofej i napusti grad te se više nikad ne vrati', napisao je američki tenisač John Isner.