legende ga hvale

Ivan Perišić se uoči večerašnje utakmice Intera i Liverpoola neočekivano našao u centru pažnje

16.02.2022 u 16:39

Bionic
Reading

Nogometaši Intera večeras od 21 sat u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na San Siru dočekuju Liverpool, a hrvatski se reprezentativac Ivan Perišić (33) uoči ovog susreta iznenada probio kao glavna tema trenerskih velikana kao što su Jürgen Klopp i Fabio Capello

U najavi utakmice Intera i Liverpoola javnosti se obratio trener 'redsa' Jürgen Klopp koji je bez previše razmišljanja u protivničkom sastavu izdvojio jedno ime...

'Moram izdvojiti Ivana Perišića, jedva čekam vidjeti ga', rekao je Klopp te pojasnio:

'Osvojili smo duplu krunu u Njemačkoj. Divim mu se, jako mi se sviđa. Zatim su tu Džeko i ostali. U teoriji je za nas prednost što ćemo igrati prvu utakmicu u gostima, ali sve ovisi o rezultatu. Znamo da možemo računati na podršku s Anfielda, ali ne ovisimo o tome.'

Podsjetimo, Ivan Perišić i Jürgen Klopp surađivali su u dortmundskoj Borussiji. Perišić je tamo igrao od 2011. do 2013. godine, a Klopp je u Dortmundu bio trener od 2008. do 2015. godine.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +15
Inter - AC Milan, Serie A, 5.2.2022. Izvor: EPA / Autor: ROBERTO BREGANI

Nakon Kloppa o Perišiću se biranim riječima oglasio i legendarni trener Fabio Capello (75) koji trenutno radi kao stručni komentator za SkySport.

'Ivana Perišića nikad nisam vidio ovakvog. Ako on bude igrao okomito, Liverpool će imati velikih problema braneći ga', rekao je Capello koji je u trenerskoj karijeri vodio Milan, Real Madrid, Romu, Juventus te reprezentacije Engleske i Rusije. Osvojio je don Fabio sve što se osvojiti moglo te uoči utakmice Intera i Liverpoola upozorio:

'Jedini problem koji ima Inter u obrani je nedostatak brzine. Ima i najbolju veznu liniju u Italiji...', zaključio je Fabio Capello.