ZVUČI NESTVARNO

Isplivali detalji iz Neymarovog ugovora s Al Hilalom, iznos kojeg će zaraditi mimo...

15.08.2023 u 07:24

Bionic
Reading

Brazilski nogometni genijalac, Neymar, obavio je tijekom ponedjeljka liječnički pregled i dogovorio uvjete dvogodišnjeg ugovora s Al Hilalom. Za taj potpis dobit će najmanje 160 milijuna eura

Al Hilal je ranije ovog ljeta pokušao dovesti Lionela Messija, koji je igrao prošle sezone za PSG, a kao slobodan otišao u Inter Miami. Iz Al Hilala su pokušali dovesti još jednog bivšeg Messijevog suigrača Kyliana Mbappéa, ali na kraju su se u ovom klubu 'utješili' Brazilcem Neymarom, čiji je transfer iz Barcelone u PSG još uvijek rekordan, odnosno težak 222 milijuna eura.

Pream javnosti dostupnim informacijama, Neymar će za dvije godine dobiti 160 milijuna eura. Najmanje. Jer francuski Footmercato dobio je na uvid još neke stavke iz ugovora između Neymara i Al Hilala, a zbog kojih su mnogi u šoku.

I zbog svega posve je jasno zašto se Neymar nije želio vratiti u Barcelonu.

Neymar će na raspolaganju imati privatni avion, ogromnu vilu sa svim osobljem, 80.000 eura za svaku pobjedu Al Hilala, te 500.000 eura za svaku objavu na društvenim mrežama na kojoj će se u lijepom svijetlu prezentirati Saudijsku Arabiju.

Vjerujemo da mu to neće biti problem.

Dakle, kada krajem ovog tjedna stigne u Saudijsku Arabiju, kako bi bio i službeno predstavljen, imat će se čemu diviti.