serie A

Inter 'počastio' Lecce s četiri gola, Napoli u 96. minuti ostao bez pobjede

25.02.2024 u 20:57

Bionic
Reading

Nogometaši milanskog Intera nastavljaju dominirati ove sezone u talijanskoj Serie A, u ogledu 26. kola pobijedili su Lecce u gostima 4-0

Opet je razigran bio Argentinac Lautaro Martinez koji je postigao prvi i treći gol Intrera, u 15. i 56. minuti. Time je Martinez došao do 22 gola ove sezone u domaćem prvenstvu. Slavlje Intera su golovima u nastavku ogleda upotpunili Frattesi i De Vrij. Hrvatski nogometaš Marin Pongračić zbog kazne crvenog kartona nije mogao nastupiti u ovom susretu za Lecce.

Inter je uvjerljivo prvi na ljestvici. Uz utakmicu manje ima čak devet bodova više od drugog Juventusa.

Raniji dvoboj između nogometaša Cagliarija i Napolija završio je bez pobjednika, domaćin je u 96. minuti zabio gol za konačnih 1-1. Neuvjerljivi ove sezone Napoli, aktualni prvak Serie A, poveo je u 65. minuti golom svog najboljeg strijelca Osimhena. No, Napoli minimalnu prednost nije zadržao do kraja. Nakon inertne reakcije gostujuće obrane u 96. minuti je sve iskoristio Zito Luvumbo te je na oduševljenje domaćih navijača zabio za konačnih 1-1.

U posljednjih mjesec dana Napoli je ostvario samo jednu pobjedu i to kada je u završnici, nakon preokreta, svladao Veronu 2-1. Obje su momčadi ostale na istim pozicijama na ljestvici, Napoli je deveti, a Cagliari na pretposljednjem mjestu.

U prvom nedjeljnom ogledu, u dramatičnim trenucima u Torinu, Juventus je svladao Frosinone 3-2. Gol odluke postigao je Rugani u 95. minuti, a prije toga je dvostruki strijelac za Juventus bio Vlahović. Za goste su golove dali Cheddira i Brescianini.

Standings provided by Sofascore