TUGA I RAZOČARENJE

Imamo najveće tragičare dosadašnjeg dijela EuroBasketa: Nemam snage to ni komentirati, protiv nas se dogodilo čudo!

11.09.2022 u 10:54

Bionic
Reading

U subotu su košarkaši Francuske izborili plasman u četvrtfinale EuroBasketa nakon što su u Berlinu u susretu osmine finala nakon produžetaka pobijedili Tursku sa 87:86, a izbornik poražene reprezentacije nije skrivao koliko je utučen

'Psihički smo pali u produžetku', rekao je nakon dramatičnog poraza zbornik turske košarkaške reprezentacije Ergin Ataman.

Iako je loše otvorila utakmicu Turska je na pladnju imala prolaz u četvrtfinalu jer je dvadeset sekundi prije kraja osnovnog dijela vodila 77:73. No, morala je igrati dodanih pet minuta te se na kraju oprostila od EuroBasketa.

'Ne mogu komentirati utakmicu, nemam snage za to nakon svega. Moram samo reći da se nikada u trenerskoj karijeri, u 26 godina, nisam ovako osjećao. Ovo je definitivno najgori poraz u karijeri', rekao je turski izbornik Ataman koji se potom osvrnuo na završnicu samog dvoboja.

'Dogodilo se čudo, ali ovaj put protiv nas. Mogli smo pobijediti u samoj završnici osnovnih 40 minuta. Kasnije smo psihički pali. Zadnju četvrtinu smo odradili sjajno, stvarno sjajno, sve osim posljednjeg napada', dodao je Ataman.