važna utakmica za rijeku

Igor Bišćan u Zaprešić bez polovine igrača iz prve momčadi, ali uz podršku Armade!

09.02.2019 u 18:34

Bionic
Reading

Trener nogometaša Rijeke, koja u nedjelju od 15 sati u sklopu 20. kola HT prve lige gostuje u Zaprešiću kod Intera, najavio je ovu važnu utakmicu

Prošlog vikenda Igor Bišćan je doživio prvi poraz otkad je preuzeo momčad Rijeke. Bolji od njegove momčadi bili su igrači Gorice. No, moramo dodati da ni u proj utakmici, odnosno odgođenoj protiv Slaven Belupa, Bišćan nije upisao pobjedu.

S toga je jasno koliko očekuje od nedjeljnog dvoboja protiv Intera.

Ipak, Bišćan je svjestan da neće imati nimalo jednostavan posao jer zbog ozljeda nedostaje mu velik broj igrača

'Zbog ozljeda van stroja su Heber, Čolak, Raspopović, Punčec, Pavelić i Capan. Nikad u karijeri se nisam susreo sa tolikim brojem ozlijeđenih igrača i stvarno se mi u stožeru preispitujemo jesmo li možda u nečemu pogriješili tijekom zimskih priprema no svaka analiza pokazuje da se ništa nije promijenilo niti u načinu, niti u sadržaju treninga. Jednostavno, peh', rekao je Bišćan pred novinarima u subotu, a onda i otkrio kako je prije nekoliko dana imao sastanak s članovima Armade, Rijekine navijačke skupine koja se ne miri s novim trenerom - zbog nekih grijeha iz prošlosti.

No, kako je Bišćan rekao, sastanak je bio 'običan, ni po čemu izvanredan'. I navodno je stiglo obećanje Armade da će od ove utakmice u Zaprešiću, kad će Rijeka igrati kao gost - bodriti svoje igrače. Dok će na Rujevici i dalje šutjeti.