NJEGOVA STRANA PRIČE

Ibričić otkrio: Htio sam se vratiti, Tudor me odbio!

09.02.2015 u 18:43

Bionic
Reading

Senijad Ibričić, za mnoge sada već kultni igrač Hajduka, otkrio je zašto se ove zime nije vratio na Poljud. Ključ cijele priče bio je Igor Tudor, koji je odbio takvu mogućnost

Senijad Ibričić, i dalje službeno igrač turskog Kayseri Erciyesspora, posudbom je postao novi igrač makedonskog Vardara, a sada već legenda bilih za Slobodnu dalmaciju otkrila je razloge zašto ovoga proljeća ne igra u dresu Hajduka, već Vardara:

- U Kayseriju sam jesenas odigrao dosta utakmica, ali nakon promjene trenera, kada sam vidio da u nastavku sezone neću biti u prvom planu, tražio sam da odem na posudbu. Razgovarali smo i spomenuo sam im Hajduk kao opciju, te su odgovorili da nema problema. Odmah sam zvao na Poljud, razgovarao s Vučevićem i Brbićem te kazao da bih došao i da sam spreman igrati besplatno do ljeta. Ponavljam - besplatno. Bili su u prvi mah oduševljeni i rekli mi da ipak trebaju razgovarati s trenerom Tudorom. Potom su mi javili da trener nije za moj dolazak", otkrio je Ibričić, te dodao:

'Važno je da se zna prava istina zbog navijača Hajduka koji mi šalju poruke. Da, Hajduku sam se nudio besplatno, sportski direktor me htio dovesti, ali nisam bio u viziji trenera. S tim sam se pomirio, a onda se u cijeloj priči pojavio Vardar. Želim da se zna da sam uvijek spreman igrati za Hajduk, a u međuvremenu se vidimo opet na Torcida kupu' – zaključio je Ibričić.

U međuvremenu, Igor Tudor odstupio je s klupe Hajduka, a bivši reprezentativac BiH svoju će karijeru nastaviti u Makedoniji.