kakav posao

Iako vrijedi tek milijun eura, Chelsea ga toliko želi i Interu nudi gotovo 20 milijuna eura; umjesto od Brozovića, učit će od Kovačića

16.08.2022 u 17:47

Bionic
Reading

Mladi, talentirani 19-godišnji vezni nogometaš Intera, Cesare Casadei, čija je trenutna vrijednost na nogometnom tržištu 'tek' milijun eura,na korak je od potpisa za Chelsea. A Plavci za njega namjeravaju 'iskrcati' čak 15 milijuna eura. Dakle, očito u njemu vide veliku perspektivu

Chelsea na sve načine pokušava dovesti ovog igrača, a kojeg su zbog talenta htjeli i drugi klubovi. Ipak, čini se da su u londonskom klubu najodlučniji, jer šalju već treću ponudu, ovog puta u iznosu od 15 milijuna eura uz dodatnih pet milijuna kroz bonuse.

Dok se posao ne obavi, nije jasno misle li u Chelseaju Casadeija odmah gurnuti u prvu momčad, kako bi učio i od našeg Matea Kovačića, ili će prvo negdje na posudbu.

Talijanski mediji puni su informacija o Casadeiju, te ga opisuju kao 'divljaka', ali u pozitivnom smislu.

'Trening na -5°Ci bez termo majice. Nikad nisam imao temperaturu, nikad nisam preskočio trening. Pješačio sam od Cervije do Cesene po kiši, 22 km do trening kampa, kad mi je mama zabranila odlaske u kamp zbog slabih ocjena u školi', pričao je Casadei.

Za mladu momčad Intera u Primaveri kod Christiana Chivua odigrao je 39 utakmica i postigao 16 golova uz pet asistencija.

Bio je već na klupi Interove prve ekipe, ali mu Simone Inzaghi nije omogućio debi, a kako sada stvari stoje, i s obzirom na tko koliko je Chelsea zagrizao, velika je vjerojatnost da Casadei niti neće zaigrati uz Brozovića, Lukakua i ostale igrače Crno-plavih.