svaka čast

Hvalevrijedna akcija iz susjedstva: Nogometni velikan se odlučio pobrinuti za svoje navijače starije od 60 godina

04.04.2020 u 12:32

Bionic
Reading

Predstavnici Nogometnoga kluba Sarajevo ovog su tjedna obišli aktivne članove kluba starije od 60 godina koji se već skoro dva tjedna nalaze u svojim domovima, mnogi posve sami i bez mogućnosti da odu kupiti osnovne potrepštine

Predstavnici Nogometnoga kluba Sarajevo ovog su tjedna obišli aktivne članove kluba starije od 60 godina koji se, zbog zabrane kretanja u Federaciji BiH osobama u dobi iznad 65 godina, već skoro dva tjedna nalaze u svojim domovima, mnogi posve sami i bez mogućnosti da odu kupiti osnovne potrepštine.

Podijeljeni u dvije skupine u protekla tri dana čelnici i uposlenici kluba sa Koševa suna kućne adrese dostavili pakete koje su im darovale kompanije Franck, Duck i Orbico. Kako su priopćili iz Nogometnoga kluba Sarajevo, ekipe su obišle više od stotinu članova, a pošiljke u udaljene dijelove Bosne i Hercegovine stići će sljedećega tjedna.

Nogometno prvenstvo BiH je prekinuto 12. ožujka, a Sarajevo se nalazi na čelu ljestvice ispred lokalnoga gradskoga rivala Željezničara.