otišao iz podgorice

Hrvatskom treneru ukrali skupocjeni automobil u Crnoj Gori, a s njim i nešto još posebnije

04.02.2019 u 17:47

Bionic
Reading

Bivši nogometaš, a potom trener u brojnim klubovima, Igor Pamić, doživio je veliku neugodnost u Podgorici

Igor Pamić do prije koji dan pripremao je igrače OFK Titograda za nastavak sezone, a koji u crnogorskom prvenstvu počinje 19. veljače. Nakon povratkas priprema u Podgoricu, Pamić je dao otkaz na mjesto trenera OFK Titograda, a istu noć ukraden mu je skupocjeni i atraktivni crni terenac BMW X5 s karakterističnim registracijskim oznakama PU-8888-IP.

'K vragu i auto, nabavit ću novi. Više žalim za prvoklasnim istarskim pršutom koji je bio u njemu', prenosi Regional Express.

Potom je komentirao i razloge svojeg odlaska s trenerske funkcije.

'Sve to zapravo nema smisla. Ovdje sam došao motiviran borbom za naslov prvaka, ali s kim, zar bez petorice glavnih igrača koji su nosili jesenski teret, naravno i bez trojice nužnih, obećanih pojačanja. I to pred usamljenih 50 gledatelja na stadionu kod Starog aerodroma!

Pamić je došao u OFK Titograd početkom sezone, te je sve iznenadio jer je OFK Titograd nakon devet kola bio vodeći sa samo dva primljena gola na što je on rekao.

'Taktikom smo zbunili suparnike, dosta tanke u toj domeni. Tako se dogodilo da u devet kola primimo samo dva gola poradi čega smo senzacionalno držali prvo mjesto. Strašno nas je, međutim, zeznula odredba o jednom igraču mlađem od 21 godine koji ne samo da mora početi utakmicu, nego je odigrati dokraja. To je sjajno činio Balša Banović. Ali se teško ozlijedio - otišli prednji križni ligamenti. Time je ozbiljno poljuljana koncepcija obrane. Da bi sve bilo gore, njegov nasljednik 'do 21' nehotice je u tri nastupa skrivio gubitak sedam bodova i tu se zakompliciralo'.