Oprema neophodna za fizičke aktivnosti

Hrvatski treneri i zaljubljenici u aktivan život složni: Nano X1 je idealna tenisica za sve vrste treninga. Zato ju obožavamo

29.03.2021 u 15:46

Bionic
Reading

Vodeći svjetski fitness brend je više od 10 godina razvijao Nano model, siluetu izvorno napravljenu kako bi zadovoljila sve funkcionalne zahtjeve treninga. Rezultat rada su tenisice najboljih performansi. Pitali smo hrvatske trenere i ljubitelje fitnessa zašto su posebne i zašto je baš taj model izabran za službenu fitness tenisicu

Već sezonama su hrvatski, a i svjetski, treneri i ljubitelji vježbanja, fitnessa, zdravog života oduševljeni Nano serijom iz Reeboka jer svojim performansama zadovoljava sve kriterije za različite vrste treninga. Uz Nano zaboravljamo da nam jedan par treba za kardio vježbe, drugi za vježbe snage, treći za plesni trening… Napokon je za sve dovoljan jedan par tenisica. Dizajniran da bude najstabilnija, najudobnija i najsvestranija tenisica za treniranje koju je brend ikada napravio, Nano X1 je spreman za sve fitness izazove. Reebok je, naime, angažirao elitni kolektiv sportaša, trenera i lidera unutar zajednice iz cijelog svijeta kako bi lansirao kampanju Nano X1 'Official Shoe of Fitness'. S partnerima poput Richa Froninga Jr., fitness legende i četverostrukog nositelja titule Fittest Man on Earth i Camille Kostek, mentalne trenerice i bivše profesionalne plesačice, ovaj svjetski brend prikazuje svestranost Nano X1 tenisice temeljenu na njihovim jedinstvenim fitness strastima i zahtjevima treninga.

Zato je najnoviji model iz Nano serije omiljen fitness zajednici. Poznati sportski brend je više od 10 godina razvijao Nano model, siluetu izvorno napravljenu kako bi zadovoljila sve funkcionalne zahtjeve različitih treninga. Rezultat tog rada su tenisice najboljih performansi. Nano X1 tenisice dizajnirane su da budu svestrane kao i današnji strastveni ljubitelj fitnessa kojem je i namijenjena.

Neovisno o tome radi li se o HIIT-u, bootcampu, kardio treningu, plesu, boksu ili funkcionalnom treningu, Nano X1 tenisice su idealne: udobne su, elegantnog oblika, dizajnirane da omogućuju maksimalnu brzinu te pružaju stabilnost i podršku pri izvođenju različitih vježbi.

Evo što kažu domaći treneri i zaljubljenici u fitness…

Anamaria Raič

Za trening mi je bitno da je tenisica koju nosim lagana, a ujedno i dovoljno čvrsta kako ne bi došlo do ozljede zglobova. Nano X1 mi pruža ugodno kretanje preko dana, a prilikom vježbanja u teretani ostavljaju dojam stabilnosti jer imaju čvrst kontakt s podlogom. Bez obzira kojeg je intenziteta aktivnost, važno mi je da je tenisica prozračna, a Nano X1 to definitivno je.

Tajana Grujčić

Nano X1 je najudobniji model dosad, pruža mi dodatnu stabilnost u vježbama snage, a dovoljno je fleksibilna i za kondicijske treninge. Napravljena je da odgovara svakoj podlozi, što mi je izrazito važno kod odabira tenisice. Lagana je i nema proklizavanja pete, a dizajn pruža i funkcionalnost i estetiku. Sve u svemu, vrhunski model za svaki oblik treninga.

Mijo Matić

Smatram da je odabir pravilne tenisice za vježbanje jako važan. One vam čuvaju zglobove, kosti, mišiće. Rekao bih da su gotovo jednako važne kao i pravilno izvođenje vježbi. Nano X1 je za mene pun pogodak, i pri izvođenju vježbi snage i vježbi za stabilnost.

Danijel Švec

Treniram intenzivno i treninzi mi se sastoje od različitih vježbi, pogotovo kada je u pitanju natjecanje. Zato kada biram tenisice za trening, tražim tenisice koje će biti prikladne za svaki tip treninga. Bez obzira radi li se o trčanju, skakanju ili treningu snage, Nano X1 tenisice mi pomažu u svakom treningu.

Tea Kravaršćan

Volim praktičnosti i multifunkcionalnost, a to sam pronašla upravo u ovoj tenisici. Prati me u moje dane kad je stiska s vremenom, kroz moj trening gdje bude dovoljno čvrsta i sigurna za izvedbu svih vježbi, a opet je udobna za obaveze koje slijede nakon treninga bila to šetnja gradom ili poslovni sastanak.

Augustin Viličnik

Najviše mi se sviđa što su prozračne i lagane. Svaki skok u njima je vrlo čvrst i stabilan. Odlična potpora čvrste pete omogućuje brzu tranziciju pokreta. Dobro reagiraju na duže trčanje i promjene u tempu trčanja. Jedna od najbitnijih značajki koju bi definitivno istaknuo je lakoća nošenja u svakodnevnim situacijama.

Augustin Viličnik

Najviše mi se sviđa što su prozračne i lagane. Svaki skok u njima je vrlo čvrst i stabilan. Odlična potpora čvrste pete omogućuje brzu tranziciju pokreta. Dobro reagiraju na duže trčanje i promjene u tempu trčanja. Jedna od najbitnijih značajki koju bi definitivno istaknuo je lakoća nošenja u svakodnevnim situacijama.

Nano X1 je u Hrvatskoj dostupan u Intersport, Sport Vision, Polleo Sport i Sport & Moda trgovinama, a više informacija o novim tenisicama dostupno je na Reebok.hr.