ovo nije dobro

Hrvatski reprezentativac u bezizlaznoj situaciji; u Milanu je višak, a njegov Eintracht ga ne želi primiti nazad...

06.01.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Teški ovo dani za Antu Rebića (26) kojemu je, barem se sada tako čini, propao jedini mogući scenarij za oživljavanje karijere. Napadač hrvatske reprezentacije ovog je ljeta iz frankfurtskog Eintrachta stigao na posudbu u Milan, no 'rossoneri' dolaskom Zlatana Ibrahimovića više ne računaju na njega

Pojavila se prije nekoliko dana informacija kako bi Eintracht mogao vratiti Antu Rebića s posudbe iz Milana, čak je i trener njemačkog prvoligaša Adi Hütter svojim izjavama to dao naslutiti... Realno, bilo bi to najbolje rješenje za sve zainteresirane strane jer je Rebić dolaskom Zlatana Ibrahimovića na San Siro postao višak i teško da će dobiti još jednu priliku u prvoj postavi 'rossonera'.

Otkako je stigao u Milan, odigrao je samo sedam utakmica ili točnije tek 178 minuta u svim natjecanjima, imao je problema s ozljedama, povratkom u formu, a u isto vrijeme je momčad Milana igrala loše i nitko jednostavno nema vremena čekati ga da proigra.

Veliki je to problem i za našeg izbornika Zlatka Dalića koji kompletira momčad za nastup na Euru ovog ljeta, a Rebić će - ako uskoro ne proigra - teško do mjesta u prvih 11.

Zato su se svi ponadali kako bi povratak u Eintracht mogao biti sjajan potez za sve. No, u Frankfurtu ne razmišljaju tako.

'Ne, ne radimo na Rebićevu povratku. Ante je često u Frankfurtu, pa je tako i na svjetlo dana izašla ta fotografija sa suigračima na zajedničkoj večeri. I odmah su se pojavile priče, koje nemaju podlogu', demantirao je sva nagađanja sportski direktor Eintrachta Fredi Bobic i dodao:

  • +5
Serie A, Atalanta - AC Milan Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Staccioli / Insidefoto / ddp USA / Profimedia

'Zadovoljan sam strukturom kadra i kvalitetom naših igrača. Kada su svi igrači zdravi i spremni onda možemo puno. Mogu ja sada jednostavno reći ‘dovest ćemo dva-tri igrača’, ali što se mene tiče to nema nikakvog smisla, pogotovo ne u zimskom prijelaznom roku. Znam što ova momčad može, pokazala je jesenas nekoliko puta, pogotovo kada smo svladali Bayer 3:0 te uvjerljivo slavili protiv Bayerna 5:1. Kada momčad igra na svojoj razini onda se nemamo koga bojati', rekao je Bobic i zaključio:

'Uvijek postoji mogućnost da će se nešto otvoriti na tržištu, postoji mogućnost ozljede, ali kako sada stvari stoje nemamo nikakve potrebe dovoditi bilo koga...'

Jasno da jasnije ne može biti. Ante Rebić ostaje u Milanu gdje je preko noći postao višak, a njegov 'pravi' klub ne želi ga primiti nazad. Loše su to vijesti, kako za samog Rebića, tako i za hrvatsku reprezentaciju i izbornika Zlatka Dalića.