NIJE SE NI 'OHLADIO'...

Hrvatski prvoligaš samo 24 sata nakon smjene trenera objavio ime njegovog nasljednika

25.09.2022 u 13:20

Bionic
Reading

HNK Šibenik nije dugo bio bez trenera, novi strateg prve momčadi sa Šubićevca je Mario Cvitanović

U subotu je šibenski prvoligaš raskinuo ugovor s Damirom Čanadijem, a 24 sata kasnije trenersku funkciju je preuzeo Mario Cvitanović, bivši trener Dinama koji je zadnjih tjedana radio na MAXSportu kao stručni komentator utakmica SuperSport HNL-a.

'Ovim putem Vas obavještavamo kako je novi trener prve momčadi HNK Šibenik gospodin Mario Cvitanović. Iznimno nam je zadovoljstvo što klupu 'Narančastih' preuzima domaći i perspektivni trener. Službeno predstavljanje novog trenera Maria Cvitanovića, uz prisustvo sportskog direktora Daria Dabca, bit će u nedjelju u 13:00 sati u klupskim prostorijama HNK Šibenik. Ovim putem uprava kluba želi Mariju toplu dobrodošlicu na Šubićevac te puno sreće, bodova i pobjeda na klupi našeg kluba', priopćenje je iz HNK Šibenika.

Inače, u elitnom razredu hrvatskog nogometa čak polovica klubova je smijenila svje trenere s kojima su krenuli u sezonu – Gorica, Osijek, Hajduk, Rijeka, Šibenik… Pitanje je tko je sljedeći?

Studio HNL 19.09.2022., 10. kolo SuperSport HNL-a Izvor: tportal.hr / Autor: Studio HNL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +5
SuperSport HNL, 10. kolo: Rijeka - Šibenik, 18.9.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj